Per què nosaltres? - Menocares
Menocares

Client J.M.: Per què? Per què Europcar, Avis, Hertz o Atesa? Cada estiu passa el mateix. Estem parlant d’un rentacar, Menocar, absolutament fantàstic, però per què no vaig poder anar a Menorca fa dos anys? Per què no vaig poder llogar el cotxe per a Menorca amb Menocar? Per què té aquest poder amb els rentacars? Per què? Per què?

Perquè nosaltres solament treballem a Menorca, amb el millor proveïdor de la illa, amb prop de 2000 vehicles a la seva disposició. Però hi ha més turistes que vehicles a Menorca i els vehicles s’acaben! Reservi el seu vehicle amb antelació, li brindem un servei de lloguer de cotxes a Menorca a baix cost!

En aquest món cada vegada més complex, nosaltres sabem que el seu temps és molt important, i que de la seva correcta gestió depèn que en finalitzar el dia tingui menys tasques per al següent. Per aquest motiu, el nostre propòsit és brindar-li el cotxe de lloguer a Menorca que millor s’adapti a les seves necessitats, el més ràpid i fàcil, al més baix preu possible. Tal com ens agradaria a nosaltres!

Hi ha una nova forma de Llogar Cotxes a Menorca

A Menocar.com ens esforcem perquè llogar cotxes a Menorca sigui molt més senzill. Llogar un cotxe a través d’Internet mai ha estat tan fàcil com ara. En desenvolupar i dissenyar menocar.com hem pres en consideració a tots els possibles usuaris d’Internet, tant a aquells que ja han fet de la xarxa part de les seves vides, com als que comencen a descobrir-la. Per aquest motiu, gràcies a un intuïtiu disseny i en pràctics passos, podrà realitzar la seva reserva de cotxes lloguer menorca en la major brevetat.

Tan sols ha de seleccionar les dates en les quals desitja llogar el vehicle, escollir el cotxe que millor s’adapti al seu tipus de viatge (negocis, plaure, en parella, en família,…), i emplenar degudament el senzill formulari de reserva amb les seves dades personals. En breu, rebrà un correu de confirmació en el seu correu electrònic que haurà d’imprimir i presentar en el mostrador de l’oficina el dia de la recollida del cotxe. Serà llavors quan haurà de pagar la totalitat de la reserva. Per a la seva seguretat i tranquil·litat no haurà de pagar gens fins a arribar a Menorca! Realitzi la seva reserva online, i estalviï temps i diners.

Lloguer cotxes Menorca

Estem presents en els punts més turístics de la illa. Més de 10! Aeroport de Menorca, Ciutadella, Maó, Calan Bosch, Cala Blanca, Son Parc, Arenal d’en Castell, Son Bou, Punta Prima, … a més de realitzar lliuraments en hotels, apartaments, viles, … Si ens necessites, allà estarem! El teu cotxe de lloguer a Menorca, més prop del que imagines!

El nostre eficient equip humà li oferirà la millor atenció durant el procés de reserva, garantint-li, així mateix, unes perfectes i tranquil·les vacances a Menorca. Li esperem!