Aeroport de Menorca - Menocares
Menocares

GEOCONTACT[1,map.htm]

Lloguer de cotxes Aeroport Menorca

Arriba amb avió i desitja recollir el seu cotxe de lloguer en l’Aeroport de Menorca per emprendre rumb al seu allotjament? Si la seva resposta és “sí” no dubti a reservar el seu cotxe de lloguer en menocar.com

Tenim el servei d’autobús més ràpid de Menorca, perquè com més aviat pugui començar a gaudir de les vacances. A les nostres oficines centrals (a 3 minuts de l’aeroport) tindrà un servei més ràpid sense cues i amb una atenció personalitzada.

Oblidi’s de llargues esperes, al Meeting Point del pàrquing públic de l’Aeroport de Menorca, trobarà el nostre servei de Shuttle Ownerscars. Reculli el seu cotxe de lloguer a Aeroport de Menorca a les nostres oficines centrals a 3 minuts. A Menocar volem satisfer les seves necessitats i som plenament conscients que el dia d’arribada a la destinació de vacances sol portar amb si qualque mal de cap, per això, li oferim el millor servei dins de l’Aeroport de Menorca gratis! No cobrem cap càrrec aeroportuari.

Cotxes de lloguer Aeroport de Menorca

Reservi el seu cotxe de lloguer en Aeroport de Menorca avui mateix i sense pagament previ. No cobrem per cancel·lacions o modificacions. Vostè només ha d’escollir en el calendari les dates en les quals desitja llogar el cotxe a Menorca, i en senzills passos emplenar el formulari de contacte. En breu, rebrà un correu de confirmació de reserva al seu correu electrònic que haurà d’imprimir i presentar en el mostrador el dia de la seva arribada a Menorca. Així de senzill!

Algun dubte? Contacti’ns! Lloguer cotxes Aeroport Menorca, cotxes nous a preus low cost amb kilometraje il·limitat i assegurança a tot risc amb franquícia.