La temperatura a l'interior del teu cotxe - Menocares
Menocares

temperatura del coche adecuada

Si et ve de gust conduir tranquil, còmode i sense fogots, has de triar la temperatura del cotxe adequada. Un excés de calor a l’interior del cotxe, a més de molest, pot resultar perillós. Doncs a més d’alterar els teus nervis, ocasiona fatiga. En Menocar volem que cadascuna de les teves sortides en cotxe sigui un bon viatge, per això a continuació et donem les claus imprescindibles per refrigerar el teu cotxe:

  • Realitza periòdicament una revisió al teu vehicle (nivells d’oli, pressió i estat dels pneumàtics, bateria, circuit de refrigeració del cotxe i el radiador, líquid refrigerant, líquid eixugaparabrises, climatitzador, …).
  • Mantingues el vehicle net, tant l’interior com l’exterior. Respecte a l’exterior, realitza sempre la neteja en les hores en què el sol està baix. Si ho fas amb la carrosseria calenta quedes exposat al fet que els productes de neteja s’assequin abans del total aclarit i facin malbé la xapa.
  • Estaciona sempre que puguis el teu vehicle a l’ombra. A falta d’ombra, tingues a mà un para-sol. Et protegirà el quadre de comandament i evitarà que al tornar et cremis les mans en agafar el volant.
  • Abans de posar-te en marxa, baixa totes les finestretes perquè surti l’aire calent.
  • Si viatges amb els més petits, resulta molt interessant adquirir unes cortinetes, els nens i la temperatura de l’habitacle t’ho agrairan. Una altra opció és tintar els vidres.
  • Si estàs planificant un viatge d’oci amb el cotxe, el més adequat és que escullis el millor moment del dia per evitar la calor i el trànsit del migdia.
  • La comoditat al volant és sinònim d’una indumentària adequada. Posa’t peces folgades i fresques.
  • Hidrata’t sempre que puguis. Portar amb tu una ampolla d’aigua, sucs o refrescos, és una excel·lent opció. En trajectes llargs, és recomanable fer una parada cada 2 hores en una estació de servei per a alimentar-se, hidratar-se i descansar.

Ja ho sabeu! Si teniu en compte totes aquestes recomanacions bé segur que viatjareu còmodes, tranquils i de bon humor!